Sopimus laajan konsernin kanssa Online-palveluista

19.11.2009

Sopimus suuren kansainvälisen viestinvälityksen, informaatiologistiikan ja logistiikan aloilla toimivan konseprnin kanssa intranet -hankkeen valmistelusta, toimittaja-  ja teknologiavalinnasta sekä toimitusprojektin johtamisesta.

Suuri kansainvälinen konsernin valitsi Prisma Consultingin projektijohtajaksi hankkeeseen jossa rakennetaan portaalialusta, konsernisivustot, paikallissivustot sekä aikaisempien useiden intranettien migraatio uuteen alustaan sekä toteutetaan malli omistaohjaukselle. Asiakasyhtiöllä on Suomen lisäksi toimipaikkoja Pohjois-Euroopassa, keskisessä Euroopassa ja Venäjällä.

Prisma on menestyksekkäästi rakentanut usealle kansainväliselle konsernille suurten verkkopalveluprojektien tai -hankkeiden projektijohtamis-, toteutus-, ohjausryhmä- ja omistajuusmalleja, joissa asiakasyhtiön verkkopalveluhankkeet, eri maissa toimivat internet- ja intranetsivustot, niiden sisältö- ja tekninen palvelukehitys, yhtiön sisäinen resursointi, hankkeiden budjetointi ja ohjattavuus on liitetty yhtenäiseen malliin toteuttamaan yhteisiä tavoitteita, aikatauluja ja panostusraameja.

Lue lisää Online Governance-palvelustamme

03.08.2012Uudet kotisivut avattu!
19.11.2009Sopimus laajan konsernin kanssa Online-palveluista
19.09.2009Jatkosopimus energia-alan yhtiön kanssa
03.06.2008PMI hallitusjäsenyys Jarmo Kinnulalle